Laptop in termijnen betalen

Vandaag is een laptop of computer één van de meest noodzakelijke dingen in onze omgeving geworden. Met andere woorden, het is vandaag de dag vrij onmogelijk om te communiceren, te werken of te genieten van entertainment zonder een laptop of computer. Het kan echter voorkomen dat mensen met een krap budget leven, en een dure nieuwe laptop kopen is in deze situatie natuurlijk lastig.

Als je liever je laptop in termijnen betaalt, begrijpen wij dat. Wij bieden hiervoor meerdere keuzes aan zoals iDeal in3 of Klarna laptop in termijnen betalen. Met in3 betaal je het bedrag in drie termijnen. Er wordt geen BKR check gedaan en geen rentepercentage berekend over deze termijnen, zodat je uiteindelijk niet meer betaalt dan je zou doen als je in één keer zou betalen! Op die manier kan je je laptop in termijnen betalen in 3 delen zonder extra kosten. Bij Beryl Media verkopen we alles van goedkope studentenlaptops tot high-end laptops voor een vriendelijke prijs.


Voor 18u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €35,-
Betalen in termijnen 0% rente

Laptop op afbetaling

Een laptop op afbetaling zonder rente? Wil je een nieuwe laptop kopen, maar heb je het geld op dit moment niet om meteen te betalen? We hebben hier alle opties die je nodig hebt om toch een fatsoenlijke laptop aan te schaffen. Wij zijn het er niet mee eens dat als je geen geld hebt, je dan een slechtere laptop moet kopen. Dus, wil je een laptop op afbetaling kopen of wil je er nu een kopen en later betalen? Je kunt veilig shoppen in onze online winkel!


Wilt u een laptop in termijnen aanschaffen maar niet zeker over welke laptop bij u past? Bekijk hier onze koop advies pagina.


Laptop gespreid betalen

Bij een nieuwe laptop in termijnen betalen via iDeal in3 of Klarna in 3 termijnen, kan je kiezen om in drie gelijke betalingen te betalen. Het volledige aankoopbedrag wordt verdeeld in drie gelijke delen. U betaalt 1/3 van het bedrag wanneer u uw laptop bestelt, nog een deel binnen 30 dagen, en het derde deel na nog eens 30 dagen. Helemaal gratis en zonder BKR! Het bedrag wat u uiteindelijk per maand zal betalen wordt altijd duidelijk vermeld voordat u de aankoop afrond.


© Copyright 2024 Beryl Media | Algemene voorwaarden | Disclaimer | | Privacy | Cookiebeleid | Website: Next Lead
Whatsapp Beryl Media